Shqip | English
 

Sherbimet tona:

- NDERMJETESIM PER SHIT-BLEJE DHE QIRA TE PASURIVE TE PALUAJTESHME

- STUDIME DHE ANALIZA PER TREGUN E PASURIVE TE PALUAJTESHME

- RAPORTE VLERSIMI PER PASURI TE PALUAJTESHME

- KONSULENCE LIGJORE DHE TEKNIKE NE FUSHEN E PASURIVE TE PALUAJTESHME

- KONSULENCE DHE NDERMJETESIM PER KREDI HIPOTEKORE

- KONSULENCE PER BLERJEN E PASURIVE TE PALUAJTESHME NE ANKANDE

-OFROJME DHE KERKOJME-
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Tirane.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Durres.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Vlore.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Pogradec.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Sarande.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Shkoder.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Lezhe.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Korce.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Elbasan.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Fier.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Lushnje.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Berat.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Gjirokaster.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Kukes.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Tropoje.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Kavaje.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Himare.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Shengjin.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Kruje.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Mat.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Peshkopi.
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Permet.

-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Kosove
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Mal te Zi
-Shitje, Blerje, Qira, Prona (Pasuri te Paluajteshme) ne Maqedoni


 

Copyright ©. All rights reserved 1st Real Estate. Design by ENIAC